Website vernieuwd

PK's, competitie en berichten geactualiseerd!

Beste biljartliefhebber,

Welkom op de nieuwe website van de KNBB District Zwolle en omstreken. De lay-out is aangepast en alle informatie is nog toegankelijker geworden. Op de home pagina treft u aan de linkerzijde de uitslagen van de PK’s seizoen 2017 – 2018 aan. In het midden treft u de berichten aan. Deze zijn onderverdeeld in ‘Laatste berichten’, ‘Districtsbestuur, KNBB, KNBB Carambole’, ‘Avondbiljart’ en ‘Dagbiljart’. Steeds treft u de laatste berichten aan op de home pagina. Wilt u alle berichten lezen in een bepaalde categorie? Klik dan op ‘Lees meer’ in de betreffende categorie onder het laatst getoonde bericht.

Aan de rechterzijde treft u de ‘uitgelichte’ berichten aan. Daaronder treft u de drie toekomstige PK finales aan. Klik op een finale om alle informatie over de finale te lezen. ‘Bekijk meer’ toont alle finales in de lopende maand. Onderaan de kalender kunt u op een vorige of volgende maand klikken.

Onder de berichten kunt u, door op een foto van een bestuurslid te klikken, een contactformulier invullen voor het betreffende bestuurslid.

Onderaan de home pagina treft u aan de linkerzijde de berichten per maand aan. Aan de rechterzijde de gegevens van het secretariaat en het archief PK uitslagen seizoenen 2015-2016 en 2016-2017.

Wist u dat u vanaf elke pagina eenvoudig terug kunt naar de home pagina door op het logo te klikken links bovenaan in het scherm?

Ben u benieuwd in welke poule u bent ingedeeld voor de PK’s? In het menu ‘PK avondbiljart’ en ‘PK dagbiljart’ vindt u per spelsoort alle klassen en poule-indeling. Menu-item ‘Competitie’ is onderverdeeld in avond- en dagbiljart en de verschillende spelsoorten en klassen. U komt via een koppeling uit bij BiljartPoint.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de site dan kunt u mij bereiken via het contactformulier

Met vriendelijke groet,

KNBB District Zwolle en omstreken

Pieter Augustijn
Webdesign en webbeheer