Start biljartseizoen 2021/2022

Competitie en Persoonlijke Kampioenschappen

Beste secretarissen,

De biljartwedstrijden (competitie en PK’s) in het KNBB-district Zwolle staan weer op het punt van beginnen. Ondanks de corona maatregelen is het goed mogelijk om de biljartsport verantwoord te bedrijven. De 1.5 meter is tijdens een biljartwedstrijd goed aan te houden. Om aan de wedstrijden te mogen deelnemen is geen vaccinatiebewijs of testbewijs nodig!

De geldende regels vanaf 10 jul 2021

Amateurwedstrijden en competities en toernooien zijn toegestaan. Iedereen mag wedstrijden spelen met andere clubs. Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening

Er mag publiek aanwezig zijn bij amateurwedstrijden en trainingen. In principe geldt placering (vaste zitplaats) maar indien de concrete situatie dat niet mogelijk maakt, is staan op een afgebakende plek (in acht nemen van de 1,5 meter) toegestaan. Voor publiek geldt de verplichting van registratie en gezondheidscheck.

Hier de link naar het protocol verantwoord sporten: https://protocol-verantwoord-sporten-v240721.pdf (nocnsf.nl). Laten we met zijn allen ervoor zorgen dat we de regels naleven en zorg als vereniging daarbij ook voor de juiste faciliteiten. 

Het districtsbestuur hoopt dat alle wedstrijden in het komende seizoen 2021/2022 “normaal” kan worden uitgespeeld.  Wij wensen jullie alvast veel succes.

Namens het districtsbestuur,

Jan Westerbeek