Rolf Boezen stelt zich aan u voor - wedstrijdleider PK avond

Seizoen 2024/2025

​Goedemorgen biljartvrienden,

Allereerst zal ik mij even voorstellen, ik ben Rolf Boezen 50 jaar en woon in Zwartsluis, ik speel bij de Bleistarte in de B2 driebanden. Vanaf dit seizoen zal ik de taken van Piet de Haan langzaam gaan overnemen en per 1 oktober officieel toetreden tot het bestuur van District Zwolle als wedstrijdleider PK avond. Piet heeft dit ruim 21 jaar met veel passie toewijding gedaan, net zo goed worden zal even tijd nodig hebben.

Alle poules zijn ingedeeld en toegewezen aan clubs. Daar dit de eerste keer is, kan er hier en daar een klein foutje opduiken, of iets net niet goed gegaan zijn.

Zijn er vragen of opmerkingen, dan kunnen jullie mij mailen op dit mailadres en ik zal proberen dezelfde dag met een antwoord/oplossing te komen. Bellen is overdag niet echt handig, daar ik een drukke baan heb en slecht bereikbaar ben.

Ik hoop dat wij er samen een leuk en sportief seizoen van maken. Iedereen succes en tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Rolf Boezen
Wedstrijdleider PK avond district Zwolle e.o.
Tel: 0646716441