Laatste competitiewedstrijden avondbiljart

Seizoen 2021/2022

Beste Teamleiders,
Graag wil ik aandacht voor het volgende, er zijn een paar vragen die ik graag wil beantwoorden en de volgende info verstrekken.
We zijn er bijna aan toe dat we aan de laatste drie weken van de competitie beginnen dit houdt dan in dat er geen wedstrijden meer verplaatst mogen worden anders dan in dezelfde week dat deze zijn vastgelegd.
Laatste competitie dag is vastgesteld op 13 mei 2022 het is dan ook niet mogelijk om na deze datum nog wedstrijden te plannen.
Mocht het gebeuren dat een wedstrijd niet voor deze datum is gespeeld wordt deze ongeldig verklaard voor de competitie en telt deze niet meer mee voor de eind rangschikking.
Ook mogen er in de laatste drie weken geen dubbelpartijen meer gespeeld worden zonder toestemming van de competitieleider gebeurd dit wel worden er strafpunten toegekend.
Voor de beslissingen in de verschillende klassen geldt dat als er een verschil in partijen ontstaat wordt de beslissing verkregen door het aantal behaalde wedstrijdpunten te delen door het aantal gespeelde wedstrijden.
Hierdoor ontstaat er een % percentage die bepaald dan de Kampioen in de bewuste klasse de nr.2 en 3 enz.
Voor de klassen die in gelijk aantal wedstrijden eindigen geldt het behaald aantal punten als beslissend, de hoogste is dan Kampioen de nr.2 en 3 enz.

Plaatsing voor de gewestelijke tussenronde per klasse;
3-Banden B1 klasse; nr. 1 – speelt bij H.G.L op Urk, nr. 2 – speelt bij Poolcentrum N-joy in Drachten
3-Banden B2 klasse; nr. 1 – speelt bij H.B.C. in Hoogeveen, nr. 2 – speelt bij Horecabedrijf Mans in Mariënberg
Libre C1 klasse; nr. 1 – speelt bij bv. Steenwijk in Steenwijk, nr. 2 – speelt bij Clubhuis de Trochstjitter in Gorredijk, nr. 3 – speelt bij Café Lootuinen in Coevorden
Libre C2 klasse; nr. 1 – speelt bij Biljartzaal “`t Vossenhol” in Daarleveen, nr. 2 – speelt bij Sportcafé Harmonie in Dokkum

Voor de poulewinnaars van de C3 klasse A & B wordt nog een datum bepaalt dat er gespeelt wordt voor het kampioenschap.
Voor de gewestelijke tussenronde speelt de winnaar van poule A in het district Zwolle en Poule B gaat het gewest in.
Libre C3 winnaar poule A speelt bij K.B.C. 1911 in Kampen
Libre C3 winnaar poule B speelt bij Padberg in Dedemsvaart
Voor de C4 klasse is bepaalt dat mocht Bv. `t Akkertien bij de eerste 3 eindigen dat zij thuis mogen spelen i.v.m. 10 jarig bestaan van de vereniging.**
Libre C4 klasse; nr. 1** – speelt bij Bv. `t Akkertien in Vollenhove, nr. 2 – speelt bij Sociëteit De Harmonie in Winschoten, nr. 3 – speelt bij Café-rest zalencentrum Harwig in Den Ham

GEWESTELIJKE TUSSENRONDES B EN C KLASSEN WORDEN GESPEELD OP:
B & C KLASSEN 21 MEI 2022

GEWESTELIJKE FINALES B & C KLASSEN WORDEN GESPEELD OP:
B & C KLASSEN 28 MEI 2022

BELANGRIJK VOOR HET VERVOLG NA DE COMPETITIE IS DAT HET K.V.C. BESTUUR HEEFT BESLOTEN DAT IEDEREEN DIE VOOR HET GEWEST GAAT SPELEN DIT GAAT DOEN MET ZIJN AANVANGSMOYENNE VAN HET SEIZOEN 2021-2022. Dus als jij een correctie hebt gehad naar beneden of naar boven wordt dit voor het gewest terug gedraaid.

Mochten er nog vragen zijn schroom niet om te bellen 06 83 594 317.
Ik wens dan ook een ieder veel succes met de laatste loodjes in de competitie en diegene die zich plaatsen voor het gewest, heel veel succes.

Competitieleider,
Rinus Jongman