Nieuwe Corona maatregelen KVC

November 2021

Beste secretarissen, verenigingen KNBB district Zwolle e.o.

Naar aanleiding van het besluit van de KNBB, sectie carambole wordt de avond competitie en PK’s  binnen de KNBB districten voorlopig stilgelegd. De dag-competitie en dag PK’s binnen ons district gaan wel door! (zonder publiek)
Voor het laatste nieuws kunt u de website van Carambole raadplegen. Hier de link: Besluit KVC n.a.v. overheidsbesluiten 12-11-2021 | Carambole
 
Zodra er wijzigen zijn zullen wij u op de hoogte brengen.
 
Namens het districtsbestuur,
Jan Westerbeek
 
Hieronder het besluit van KVC.

Het besluit van KVC

Competities, zowel met teams als individueel (PK’s), waarvan alle wedstrijden zonder uitzondering overdag worden gespeeldmogen vooralsnog doorgaan. Zonder publiek. Bijvoorbeeld dagbiljart, topteamcompetitie. 

Alle competities, met teams en individueel (PK’s), waarvan de wedstrijden zowel ’s avonds als overdag worden gespeeld, worden met onmiddellijke ingang stopgezet. Voor de duur van de overheidsmaatregelen, voorlopig drie weken.

Om geen ongelijkheid en een chaos in standen te creëren, geldt de maatregel voor alle soorten lokaliteiten. In de loop van de komende week zullen we inventariseren, of en in hoeverre de nationale en gewestelijke wedstrijdkalenders aangepast kunnen worden, zodat voor de districten extra ruimte wordt geschapen om hun wedstrijdkalenders aan te passen.

Zodra de overheid de maatregelen wijzigt, zullen wij ons beleid er weer op aanpassen.

Laat ieder zich er van bewust zijn, dat de overheid het toegangsbeleid zal gaan aanscherpen en dat toegang wellicht nog uitsluitend mogelijk wordt voor wie volledig gevaccineerd of genezen is van corona. 

Namens het bestuur van de KNBB vereniging Carambole,
Piet Verhaar, voorzitter