Inleiding competitie

Seizoen 2020 / 2021

Hallo Biljartvrienden,

Na een roerig seizoen 2019/2020 i.v.m. het coronavirus, zijn we begonnen aan de voorbereiding van seizoen 2020/2021. Graag wil ik jullie bedanken voor de vele inschrijvingen voor de avond team Landscompetitie 2020/2021. Wij hebben 74 inschrijvingen mogen ontvangen in verschillende klassen en deze verwerkt voor Biljartpoint. Dus is de competitie 20/21 te zien in Biljartpoint.

Zo als het nu lijkt mogen per 1 juli `20 weer de biljartzalen/horeca in om te mogen biljarten, trainen zodat we klaar zijn om op 31 augustus 2020 te kunnen beginnen aan de competitie. Mocht onverhoopt besloten worden dat we per 1 september `20 (dinsdag) pas mogen biljarten, dan gaan we de wedstrijden van maandag 31-8-`20 verplaatsen in overleg met de betreffende teams/verenigingen. Het gaat dan om 10 partijen.

Ik wil graag 1 punt heel duidelijk met jullie afspreken dit is wat mij betreft de belangrijkste regel om veilig te kunnen biljarten ALS IEMAND IN EEN TEAM DIE MOET SPELEN ZICH NIET GOED VOELT VOLGENS RIVM REGELS DAN BLIJF JE THUIS.
Verder geldt natuurlijk het K.N.B.B. protocol Verantwoord Biljarten en de RIVM regels.

Dubbelpartijen = een verhoging van 2 intervallen en mag 2x per competitiehelft.
Herziening gemiddelden vindt plaats na de 1e helft van de competitie dit houdt in voor de C1, C2 en C3 na de 15e speelronde en voor de B1, B2 en C4 na de 16e speelronde.

Paasmaandag is ook opgenomen in het programma hier gaat het om 12 partijen die gaan we ook verplaatsen in overleg met de teams/verenigingen.

In de laatste drie ronden van de 2e helft mogen er geen wedstrijden meer verplaatst worden zonder toestemming van de competitieleider, naar achteren verplaatsen is zo wie zo niet toegestaan.

Hier laat ik het even bij en hoop dat we snel weer mogen genieten van onze mooie sport, en mochten er vragen zijn, bel ons wij staan jullie graag te woord.

Vriendelijke groeten en blijf gezond,

Wedstrijdleider Competitie
Rinus Jongman